Nog maar 1 dag en dan krijgen we de sleutel van ons nieuwe huis. Spannend, maar leuk. We gaan eerst wat klusjes doen en verven in huis. In januari verhuizen we dan echt naar onze nieuwe woning, we hebben hiervoor een verhuisbedrijf ingeschakeld.

 

Ondertussen ben ik al op zoek gegaan naar leuke nieuwe spullen en ideetjes. Voor de kinderslaapkamers weet ik inmiddels wel wat ik wil en hoe het gaat worden. Daar volgt natuurlijk later meer over.

Onze eigen slaapkamer vond en vind ik best lastig. Ons bed en extra kastje zijn nog in prima staat en ook nog mooi. Een nieuwe klerenkast komt er wel nog. Maar hiervoor moeten we nog op zoek gaan. Maar ik wil natuurlijk meer. Op het juiste moment kreeg ik van dekbed-discounter een mailtje. Of ik misschien een dekbedovertrek wilde uitzoeken. Ontzettend leuk. Want een nieuw dekbed in een nieuw huis en dus een nieuwe slaapkamer past perfect.

 

Dekbedovertrek

 

Wij hebben een groot dekbed. Daar hoort dan ook een groot overtrek bij, 2.40m bij 2.20m. Geen enkel probleem, want na een kijkje op de website van dekbed-discounter zag ik al genoeg keuze.

De dekbedovertrekken die we nu hebben zijn vrij eenvoudig. Ze bestaan uit 2 kleuren. Niks bijzonders dus. Ik wilde dus totaal iets anders.

Het handige was dat ik wat gegevens kon invullen. Ik zocht namelijk een twee persoonsovertrek in een grote maat. Daarbij vinden wij katoen/jersey het prettigste om onder te slapen. Ook dit kon ik selecteren.

Ben je specifiek op zoek, kun je ook nog de kleur aanklikken en eventueel een dessin. Ik heb deze laatste twee even open gelaten, omdat ik nog geen idee had wat ik zocht.

Ik kan je vertellen, genoeg keuze. Dus ik heb uitgebreid alles bekeken. Uiteindelijk heb ik voor deze gekozen:

 

Een dekbed dat qua kleur past bij ons bed en de tekst vond ik gewoon erg passend voor ons nieuwe huis. Want ja, dit nieuwe huis is ons: Home Sweet Home.

Het debedovertrek werd binnen 2 dagen bezorgd. Erg snel dus. Ik heb het dekbedovertrek eerst even gespoeld in de wasmachine en daarna op ons bed gelegd. Natuurlijk nog in ons oude huis, maar ik wilde alvast zien hoe leuk dit dekbedovertrek is. Dus kom maar op met de sleutel van ons huis, het klussen en daarna het inrichten van onze woning met o.a. de slaapkamers.

 

 

Het gekozen dekbedovertrek en afbeelding vind je hier terug op de pagina van dekbed-discounter.

 

Comments are closed.