Je kent het misschien wel: soms heb je een bepaald idee in je hoofd over hoe die nieuwe tafel eruit moet zien die je wilt gaan kopen. Misschien woon je wel in een huis met vreemde afmetingen en past daar stomweg geen normale tafel in: dat zou een moment kunnen zijn dat het handig is om naar een tafel op maat te kijken. Toch zijn dat niet de enige voordelen die eraan vastkleven. In dit artikel bespreken we er meerdere met je!

 

De juiste afmeting hebben

Het werd in de introductie ook al even genoemd, maar een tafel op maat kopen biedt vooral op het gebied van afmeting een enorm voordeel. Dit komt omdat tafels uit de woonwinkel vaak standaard afmetingen hebben, en het kan zomaar zijn dat deze afmetingen allemaal niet lekker in jouw woning vallen. Het laatste wat je wilt is een gigantische tafel in een kleine ruimte -of andersom- hebben. Stel je voor dat je er drie gasten moeten opstaan als jij een nieuwe fles wijn wilt halen!

 

Los van de lengte en breedte, kan ook de hoogte misschien niet fijn zijn voor je. Wanneer je wat kleiner bent of juist wat langer, kun je baat hebben bij het zelf kiezen van je hoogtemaat. Zo weet je zeker dat jij ook goed aan tafel zit. Kortom: een tafel op maat kiezen betekent jouw perfecte afmeting.

 

De kleur van de tafel

Wanneer je een nieuwe tafel gaat zoeken, is de kleur van groot belang. Toch kan het nogal een klus zijn om de juiste kleur te vinden in de standaard tafels. Waar de ene de juiste afmeting heeft, heeft deze weer niet de goede kleur. Of de tafel heeft de perfecte kleur en weer een ronde vorm in plaats van vierkant. De kleur van je tafel heeft een flinke impact op de uitstraling van je woning, dus deze zelf uitkiezen is alleen maar prettig.

 

Een eigen onderstel kiezen

Heb je eindelijk de perfecte tafel gevonden, zit er misschien weer een onderstel onder wat je helemaal niet mooi vindt. We kunnen er lang of kort over doen, maar als je ook het onderstel zelf kunt uitkiezen en kleur kan geven, dan weet je gewoon zeker dat jouw tafel van top tot teen naar wens en behoefte is. Waarom moeilijk doen als het ook makkelijk kan?

Comments are closed.