Een hele tijd terug kon je lezen dat ik een kleine volksverhuizing in huis aan het doen was. Ik wilde graag de slaapkamers van de kinderen omwisselen. Onze 5 jarige dame speelt na school wel eens met  vriendinnetjes. Ze vindt het leuk om dan boven te spelen. Van mij mag dit ook, afspraak is wel dat ze alleen op haar eigen slaapkamer speelt. Boven liggen namelijk haar prinsessenjurken en verkleedkleren. Aangezien kleine broer de grootste kamer had en A. de kleinste heb ik ze gewisseld.Ik had jullie beloofd om een kijkje te geven zodra het klaar was. En dat is nu. Veel hoefden er eigenlijk niet te gebeuren. Met hulp van mijn moeder was het binnen een dag gewisseld. Nog even een bezoekje aan de Ikea en Kwantum en klaar. En wat een geluk ,via mamaliefde, mocht ik iets uitzoeken van de webwinkel Little Dutch. Op deze manier kon ik de slaapkamer van onze dochter helemaal afmaken.

 

Ze heeft een rood bed met witte stippen. Frozen dekbed mag natuurlijk niet ontbreken. Boven haar bed hangt een muursticker. Destijds voor kleine broer ontvangen  maar ook voor grote zus nog leuk. Een rood Ikea plankje met roze laarsjes erop. Gekregen uit Amerika van haar oom en tante. Naast haar bed een tafeltje van Action, met een haakwerkje van mijn moeder eromheen.

 

 

 

 

De andere kant van haar slaapkamer ziet er zo uit. Een Ikea kast. Ernaast staat een roze kaptafel van Kwantum. Deze kwamen we in de aanbieding tegen en moesten we gewoon meenemen. Dochterlief is er blij mee. Alleen nog op zoek naar een passend krukje. Op de grond een roze sterrenmat van Ikea. Aan de verwarming bewaar ik haar rugzakjes,

 

 

De rechtse foto is nog een hoekje van haar slaapkamer. Hier hangt een witte ikea plank. Wat leuke foto’s erop en de poster die ik van Little Dutch mocht ontvangen. Ook op haar kaptafel staat een mooie poster.

Dit is meer haar speelhoekje. Een bureautje met wat boekjes. Een mand met poppenkleren en een opbergzak met verkleedspullen. Ze is immers pas 5 dus ook dit mag nog op haar slaapkamertje staan.

 

Verder hangt er nog een roze rolgordijn dat het geheel afmaakt. Ook hangt er een mooie vlaggenlijn met haar naam. Deze heeft een vriendin voor me gemaakt. Een vrolijke meidenslaapkamer dus met roze, wit en rood.

 

Spelen jullie kinderen ook wel eens op hun slaapkamer?

 

Comments are closed.