Pinterest is ontzettend leuk om op rond te kijken. Je komt de mooiste plaatjes en leukste ideeën tegen. Via instagram kwam ik een mooie kast tegen en zocht verder via pinterest. Ik kwam verschillende soorten kasten tegen die erop leken. Ik pinde ze en bedacht me dat vriendlief misschien wel zo’n kast kon maken.

 

Rest hout

We hadden een witte kast van Ikea als tv-meubel. Eigenlijk te klein voor op de plek waar hij stond. Daarbij wilde ik graag het hout van de kachel in de kast kwijt kunnen. Dit idee kwam ik dus tegen via instagram. Gewoon, een grote houten kast of eigenlijk een houten tv-meubel. Met vakken, vakken voor o.a. ons kachel hout. En via pinterest vond ik mooie (diy) voorbeelden.

 

Zoals ik al eerder liet weten. hebben we een hele stapel, houten planken in de schuur liggen. We maakten er al een aantal leuke dingen van. En hé als dat lukt, kan een kast vast ook wel. Ik liet vriendlief mijn gepinde ideeën zien en hij besloot dat het wel moest lukken.

Met het rest hout is hij aan de slag gegaan.

Ben je dus een beetje handig dan is het zeker de moeite waard om zelf aan de slag te gaan. Gelukkig heb ik een handige partner die dat kan. Wat meten, zagen en schroeven erin draaien en klaar was de kast in 2 dagen. Hij maakte er nog 2 kistjes op wielen bij. Een touwtje als handvat en klaar. Ideaal voor opbergruimte.

 

Ik ben er ontzettend blij mee. Een groter exemplaar. Deze kast oftewel tv-meubel past veel beter op deze plek en in ons huis. Ja ons huis, waar we over 2 dagen, gewoon alweer een jaar wonen.

 

Heb jij ook een handige man?

 

Comments are closed.