Steeds vaker zie je de titel voorbij komen: geld verdienen met bloggen. Er zijn dan genoeg mensen die denken “ik ga bloggen, want dat is makkelijk verdienen”. Maar zo werkt het natuurlijk niet. Ik ben een hobby blogger en dat is toch heel anders dan bloggen voor je werk.

 

Hobby Blog
Ik ben zo’n 3 jaar geleden begonnen met mijn blog. Ik vond het leuk om te doen en merkte dat ik langzaam een vast groepje lezers kreeg.

Ik volg ook via facebook groepen die met het bloggen te maken hebben en op deze manier kwam ik in contact met Linda en Barbara. Via hun had ik het geluk om af en toe eens een review te mogen schrijven over een product.

 

Ik blog zelf maar maximaal 3 keer per week. Dit heeft te maken met het feit dat ik nog 3 dagen in het onderwijs werk en een gezin vorm met mijn vriend en onze 2 kinderen. Beide kosten tijd en dat alles doe ik met plezier. Hierdoor is mijn blog dus puur een hobby. Een hobby die ik graag doe. Hierdoor komen samenwerkingen minder snel aan bod. Toch mag ik niet klagen met mijn kleine bezoekers aantallen, want ik heb zeker een aantal leuke samenwerkingen mogen doen. Voor een paar blogartikelen heb ik een klein geld bedrag mogen ontvangen. De andere samenwerkingen gingen om review producten, maar ook zeker leuk.

 

Echt geld verdienen met je blog kan pas wanneer groots bent en er zelf veel tijd in besteed. Iets dat niet voor mij van toepassing zal zijn, omdat ik het op deze manier prima vind.

 

Linkpizza
Toch een kleine tip hoe je eventueel geld kan verdienen met je blog. En dat is via Linkpizza. Ook ik sta hier ingeschreven. Ik heb er tot nu toe nog niet zoveel mee gedaan, maar daar wil ik wel verandering in gaan brengen.

Linkpizza heeft namelijk een automatische affiliatie links service. Wil je hier meer over weten? Dan kun je het beste deze blog eens doorlezen. Hier staat alles goed in uitgelegd.

 

Ben je nog geen lid van linkpizza? Dan kun je je hier gratis aanmelden. Het werkt eenvoudig.

 

 

 

Comments are closed.