Ongeveer een jaar gelden schreef ik een blog over sporten. Dat ik ging starten met tennislessen. Ik was blij dat ik weer wat kon bewegen.

 

De tennislessen vorig jaar vond ik leuk. Helaas zat ik toen in een erg ervaren groepje. Dit vond ik minder prettig, omdat ik een beginneling was. Heerlijk was het wel, een uurtje per week buiten wat bewegen.

 

In de wintermaanden stond het even stil. Ik vond mijn tennisgroep te ver gevorderd in vergelijking met mij. Ik besloot dus te wachten tot het buiten seizoen weer zou starten. In deze wintermaanden heb ik dan weinig, uhm oké eerlijk zijn, geen sport beoefend of veel beweging gehad. Achter de kinderen aanrennen en 5 minuten heen en weer naar school lopen zal ik maar niet mee tellen.

 

De lente kwam eraan, bericht kwam voor de tennislessen. Via facebook eens rond gevraagd wie er zin had om samen met mij  een beginnersgroepje te starten. En dat is gelukt. Samen met 4 andere mama’s hebben we we een fijn en gezellig groepje. We spelen op het zelfde niveau en dat is prettig. Begin april, ja we hebben dus al 2 lessen gehad, ben ik weer gestart. En wederom ben ik een sportende mama. Wat geniet ik weer van de beweging buiten. Even tijd voor mezelf en meteen plezier maken. Sproten en bewegen geeft me meer energie.

 

Er moeten nog altijd 2-3 kilo vanaf. Maar dat is een ander verhaal. Ik ben een zwakkeling om het zo maar te noemen. Of weinig doorzettingsvermogen op het gebied van niet snoepen. Maar hier volgt later meer over….

 

Op dit moment ben ik blij dat ik weer bezig ben met tennissen. In ieder geval in de lente en zomer. Daarbij ook af en toe, buiten de lessen om, samen met de mama’s een balletje slaan. Ja, heerlijk om buiten te sporten!

 

Sport jij?

 

 

 

Comments are closed.