Sporten onder begeleiding van een personal trainer in Culemborg of bij een  sportschool in Culemborg ? Er zijn een aantal verschillen tussen het sporten onder begeleiding en het zelf sporten in een sportschool. 5 voordelen van sporten onder begeleiding op een rijtje:

Motivatie

Wanneer je na het werk eindelijk op de bank kan ploffen is het verleidelijk om in de avond niet meer te gaan sporten. Toch is het wel belangrijk om regelmatig te blijven sporten. Personal training in Culemborg zoals Triple-Fit helpt je om regelmatig te blijven sporten. Je hebt namelijk een afspraak staan met je trainer in plaats van met jezelf. Afspraken met je trainer zeg je nou eenmaal minder snel af dan afspraken met jezelf.

Een passend trainingsschema

Ook wanneer je gaat sporten bij Triple Fit in Culemborg kun je een trainingsschema krijgen. Echter zijn dit vaak algemene schema’s die geen rekening houden met jouw doelen, wensen en wat jij nodig hebt. Een personal trainer daarentegen bespreekt eerst met jou wat jij wilt bereiken met het sporten en maakt dan een trainingsschema op maat, met daarbij ook een voedingsschema. Hij past dit schema aan op jouw wensen en doelen en de tijd die je hiervoor beschikbaar hebt. 

Het voordeel van sporten onder begeleiding

Minder kans op blessures

Niet iedereen heeft evenveel kennis over de uit te voeren oefeningen. Dat kan ervoor zorgen dat je de oefening op een verkeerde manier uitvoert. In het minst slechte geval heb je dan niet zoveel aan het uitvoeren van de oefening, maar in het ergste geval kan dit ervoor zorgen dat je blessures oploopt. Dat wil je te allen tijde voorkomen, omdat het je geen stap dichter bij je doel brengt. Je personal trainer helpt je bij het uitvoeren van de oefeningen, zodat je ze op de juiste manier uitvoert. 

Haal het meeste uit je training

Bij sporten in een sportschool in Culemborg haal je minder uit je trainingen dan wanneer je sport bij een personal trainer. De reden daarvoor is onder andere dat de personal trainer je kan ondersteunen bij het uitvoeren van de oefeningen. Een andere reden is dat je bij een sportschool eenmalig een trainingsschema ontvangt. Je personal trainer daarentegen kan direct bijsturen wanneer blijkt dat een trainingsschema niet uitdagend genoeg is. 

Waarom kiezen voor een personal trainer in Culemborg?

Naast alle voordelen die een personal trainer biedt ten opzichte van sporten in de sportschool zijn er ook nog andere voordelen aan sporten met een personal trainer in Culemborg. Zo krijg je bij Triple-Fit je eigen vaste personal trainer die je begeleidt, kun je maandelijks opzeggen en heb je de mogelijkheid om flexibel en kosteloos trainingen te verzetten. Maar dat heb jij natuurlijk niet nodig, want de personal trainers motiveren jou om gewoon te komen sporten!

Comments are closed.