Een tijdje geleden las ik een blogje bij iemand. Het ging om de gratis box van ouders van nu. Deze kun je voor je zwangerschap aanvragen. Zij gaf toen aan dat er ook een gratis tas voor je schoolgaande kind is. Iets nieuws bij ouders van nu.

 

Ik keek eens op de webpagina en kwam daar inderdaad een advertentie tegen om deze tas aan te vragen. Voor schoolgaande kinderen. Gratis, altijd leuk toch. Ik vulde het formulier in, kreeg een mailtje en de tas kon een paar weken later worden opgehaald. Ophalen kan bij een Bruna winkel.

 

Je kan de tas bij ouders van nu aanvragen vanaf 3,5 jarige leeftijd van je kind. Onze dochter is in februari 5 jaar geworden. Dus ook met 5 jaar kun je de tas nog aanvragen.

 

Afgelopen vrijdag heb ik de tas opgehaald. Samen met mijn dochter opende we de tas. De tas zelf is een handig rugzakje. Ideaal om bijvoorbeeld bieb boeken of je gymspullen in mee te nemen.

 

De inhoud van de tas is niet heel bijzonder, maar wel met wat bruikbare spulletjes.  Er zat een stickervel van de sprookjesboom in, een cadeaukaart ter waarde van 2,50 om te besteden bij de Bruna, een sticker- puzzelboekje van angry birds, een junior Donald Duck en een kleurkaartje van Center Parcs. Ook zat er een schriftje in dat je zelf kan invullen. Het gaat over hoe je eruit ziet, hoe het is op school enz. De boekjes heb je in meerdere kleuren zodat je elk schooljaar een boekje kan invullen. Je kan ze online bestellen. Geen idee of in elk boekje dezelfde vragen staan, maar het boekje is op zich wel leuk om te gebruiken als herinnering.En dan natuurlijk de welbekende reclame flyers.

 

Wil je de tas aanvragen? Dit kun je gratis doen via oudervannu

 

Comments are closed.