Verjaardag, geslaagd, nieuwe woning allemaal redenen om een feestje te geven. En naar een feestje ga je niet met lege handen. Wanneer kinderen jong zijn koop je een (speelgoed)cadeau, wanneer ze iets ouder zijn wordt er al geregeld geld gegeven. Maar wat geef je volwassen mensen?

De cadeaubon

Persoonlijk vind ik geld aan iemand cadeau geven minder leuk. Natuurlijk is het bruikbaar en kan de gene er mee doen wat ze willen. Maar zelf kies ik veel eerder voor een cadeaubon.

Een cadeaubon vaak met iets kleins erbij, een kaarsje, chocolade of iets anders. Inpakken in cellofaan en je hebt een leuk cadeautje. Met cadeaubonnen zijn de mensen ook vrij om te kiezen wat ze willen.

Ik ben dus een voorstander om cadeaubonnen te geven en te krijgen. En ja, ik krijg ze dus ook geregeld. De meeste mensen weten wel welke winkel ik leuk vind. Dus cadeaubonnen van Kruidvat, Action en Hema heb ik dan ook al geregeld gekregen. Meestal zijn deze bonnen ook zo op.

I.v.m. de verhuizing kreeg ik dit keer cadeaubonnen van Leenbakken, Kwantum en FonQ. Deze laatste online winkel was overigens onbekend voor mij, maar inmiddels heb ik al genoeg gezien wat ik er kan kopen.

Op dit moment heb ik nog veel cadeaubonnen liggen. Meestal maak ik ze vrij snel op, ook bang dat ik ze vergeet. Want jaarlijks zijn er genoeg mensen die hun cadeaubon vergeten te verzilveren. Zonde dus.
Zoals je ziet kan ik in ieder geval even vooruit. En ik ben van plan ze na onze vakantie in Zuid-Frankrijk te gaan gebruiken. Ik wil namelijk hier en daar wat aanpassingen gaan doen qua accessoires.

De VVV bonnen worden nog even bewaard, want deze kun je in veel winkels gebruiken. Ideaal vind ik deze bonnen. Niet alleen voor winkels maar ook voor uitjes kun je deze bonnen gebruiken.

ik zeg Yes, voor de cadeaubon!

Wat vind jij van cadeaubonnen om te geven of te krijgen?

 

 

Comments are closed.