Er is weer een jaar omgevlogen. Een jaar waarin ik nog steeds met plezier mijn blog heb gehad. Een blog voor ontspanning en hobby. Af en toe met een kleine samenwerking. Met vaste lezers en kleine groeiende lezers aantallen. En 2019? Ik ga ik ieder geval nog even door…

Terugblik 2018

Inmiddels bekend, ik blog naast mijn werk als juf. Ik sta drie dagen per week voor de klas. Inmiddels al weer 10 jaar en nog steeds vind ik dit ontzettend leuk. Daarnaast blog ik op byjon. Ik begon een aantal jaar geleden met blogvanmarjon. Ik vond het leuk en ging verder onder de naam byjon. Dit was begin 2016. Ik startte als hobby en dit is nog steeds zo. Ik heb dan ook geen doelen voor mijn blog. Zoals bepaald aantal unieke bezoekers, samenwerkingen of er geld mee verdienen. Ik verdien dan ook niks. Wel ontvang ik soms producten voor een review. En dit vind ik erg leuk.

Qua lezers ben ik ten opzichte van 2017 wel gegroeid. Niet enorm, maar het zijn er wel duidelijk meer. Stiekem is dit best leuk. En natuurlijk hoop ik eind 2019 weer wat gegroeid te zijn. Ik zou meer kunnen groeien wanneer ik me verdiep in bepaalde zaken rondom bloggen. Maar voor nu, is het goed zo.

Logo, profielfoto en opruiming

Sinds maart 2018 paste ik mijn logo aan. Mijn oude logo was roze met kenmerken van creatief bezig zijn. Ik vond dit niet meer passend. Mijn blog is meer dan af en toe wat knutsel werkjes van de juf. Via de man van mijn vriendin, kreeg ik een nieuw logo. Ik gaf aan simpel, vrolijke letters en een klein symbool. Mijn nieuwe logo past goed bij me. 

Verder ruimde ik mijn blog op. En daar ben ik eigenlijk nog steeds mee bezig. Artikelen die slecht gelezen zijn, waar ik ontevreden over ben of totaal niet meer bij mij passen heb ik verwijderd. Ook ben ik bezig met mijn samenwerkingen bij te werken en mijn foto’s te bekijken en verwijderen. Weer wat nieuwe ruimte voor mijn blog. Jullie als lezers zullen hier weinig van meekrijgen.

Als laatste, misschien toch wel een doel, wil ik graag een nieuwe foto van mezelf. De foto op mijn profiel is van mei 2017. Ik zou graag een wat professionelere foto willen. Of een getekende “foto”. Ik ben er nog niet helemaal uit.

Blog artikelen 

Als laatste wil ik toch nog even met jullie delen welke blogs goed gelezen zijn het afgelopen jaar.

1.Etagiere maken. Grappig, toch een knutsel / diy blog. Wij maakten deze etagere voor het kinderfeestje van onze dochter. Het artikel wordt nog wekelijks gelezen.

2.Lego friends van Aliexpress is ook een artikel dat veel wordt gelezen. De set hebben wij nog steeds en ook nog altijd tevreden.

3.Gratis schoolbox. Zodra je kindje naar groep 1 mag, kun je een gratis schoolbox aanvragen.

Grappig, want het zijn 3 totaal verschillende blog artikelen. Wel allemaal te maken met moeder en kind. Ook in 2019 kun je blog artikelen verwachten die te maken hebben met diy, moederschap, shoplogs en leuke uitjes.

Er zal dus weinig veranderen. Regelmaat qua blogs kun je op byjon niet verwachten, ik blog echt wanneer ik zin, tijd en inspiratie heb. Al probeer ik in in ieder geval 2 blogs per week online te zetten. Daarnaast kom je ook bloghops tegen waar ik aan mee doe. En jawel, morgen zal de eerste bloghop plaats vinden.

Om het kort samen te vatten, ik vind min hobby nog altijd leuk en ga er in ieder geval nog een jaartje mee door…

 


Comments are closed.