Een maand die weer voorbij is gevlogen. Begin mei genoten we nog van vrije dagen tijdens de meivakantie. En de maand sluiten we ook weer af met vrije dagen i.v.m. Hemelvaart. Wat boffen we met zo’n maand. En grotendeels ook mooi weer gehad.

Bezoek

We startten de maand met een verlaat verjaardags bezoek bij mijn schoonbroer. Meteen ons, toen 6 maanden oude neefje kunnen knuffelen. De rest van de week brachten we nog op de camping door. Het was immers meivakantie.

Op de camping kregen we ook twee keer bezoek. Mijn broer en gezin kwamen langs en bleven frietjes eten. En we kregen bezoek van een vriendin met haar zoontje. Onze meiden waren namelijk samen een nachtje weg, bivak, met de jeugdvereniging, JongNL.

Moederdag

In mei vierden we nog Moederdag. Ik kreeg van de kinderen een armbandje en sleutelhanger. Geknutseld op school. Daarnaast kreeg ik nog een t-shirt met mooie opdruk.

In de avond gingen we uiteten met mijn moeder en broer en gezin. Rond Moederdag (13 mei) is namelijk de sterfdatum van onze vader. Inmiddels al 3 jaar geleden. We gaan daarom jaarlijks samen uiteten.

Rustige maand

Het was verder een rustige maand. Ik ben nog met twee vriendinnen gaan lunchen. Bijkletsen vooral. En we hadden een BBQ feest bij een vriend. Leuke gelegenheden.

Ik bezocht wel nog een kijkles dededance van onze dochter. Dit doet ze ongeveer 1x per kwartaal. Leuk om haar te zien genieten. Vriendlief en onze 5 jarige zoon zijn nog samen naar de 112 dag te Venlo geweest. Ze vonden het beide erg leuk. Ik kon helaas niet mee, omdat onze dochter iets anders leuk had. En niet te vergeten hadden we nog een communiefeest.

Maar vooral de weekenden op de camping genoten en door de week de normale gang van zaken.

Blog

Met Moederdag de leuke bloghop. Veel nieuwe lezers erbij gekregen. En nog wat blogs geplaatst, over mijn vaste contract en kinderfeest tips. Ook liet ik jullie mijn nieuwe jurkjes zien. De zwarte van h&m heb ik al veel kunnen dragen.

Helaas kwam er niet veel meer dan dat online. Zin om te bloggen wel, maar geregeld de tijd niet om mijn laptop erbij te nemen. Het vooruit plannen is op blog gebied niet mijn sterkste uit.

Vandaag, zondag, bij het plaatsen van deze blog ga ik genieten van zon. Ontzettend veel zon. Want de 30graden wordt vandaag wel behaald…

Fijne juni maand, lieve lezers! 


Comments are closed.