Vandaag gewoon eens een kleine update over mijn blog. Hoe en wat. Ik blog inmiddels ruim 3 jaar en vind het nog steeds leuk om te doen. Geen grote blog, maar wel nog altijd groeiende met kleine stapjes. Voor mij een leuke hobby!

 

Mijn blog
Sinds 2015 blog ik op mijn eigen domeinnaam, byjon. Mijn blog is en blijft een hobby, maar een eigen domein naam vond ik toch wel prettig.

Mijn blog telt geen grote cijfers, maar dat vind ik ook minder belangrijk. Ik heb een vast groepje lezers en met hele kleine stapjes komen er wat lezers bij.

Ik heb ook geen vaste dagen waarop ik blog. Naast het bloggen heb ik mijn gezin, vriendlief en 2 kinderen, werk ik in het speciaal onderwijs voor 3 dagen en ben ik vrijwilliger bij de jeugdvereniging in ons dorp. Oh en ik probeer nog wekelijks te tennissen.

Genoeg te doen dus. Vandaar ook dat mijn blog een leuke hobby voor erbij is en ik dus een blogpost plaats op de dagen dat ik er zin en tijd voor heb.

 

Samenwerkingen
Op mijn blog zul je dan ook weinig samenwerkingen tegen komen. Ik schrijf zelf namelijk geen bedrijven aan. Ik ben er er nog te klein voor qua blog grote en daarnaast is mijn blog niet mijn werk. Natuurlijk vind ik het leuk om te mogen samenwerken en ben dan ook blij dat ik af en toe een leuk mailtje in mijn mailbox vind.

Al moet ik even eerlijk zijn, voor de bloghops durf ik dit wel. Ik vraag dan kleine (facebook) bedrijven en die werken graag mee. Het gaat hierbij om win acties,

Het gaat dan vaak om een review of win actie. Dit geef ik dan ook duidelijk aan in mijn blogpost. Betaalde samenwerkingen heb ik tot nu toe 3 keer mogen doen. Het gaat dan om kleine bedragen.

Een leuk extraatje zal ik het noemen.

 

Logo
Met mijn logo ben ik nog tevreden. Ik deel namelijk nog geregeld knutsel en diy tips. Ook voor kinderen leuke speltips. Ook hier wil ik meer mee gaan doen. Mijn interesses liggen hier nu eenmaal. Ook ben ik gestart met een bullet journal en vind dit leuk om met jullie te delen. Wederom past dit weer bij mijn logo, creatief bezig zijn.

 

Wat wil ik nog?
Wat ik nog graag wil en binnenkort ook zal gaan doen is mijn blog opschonen. In die zin dat ik alles naloop. Dit zal wel wat werk kosten, maar wel nodig.

De links in oude artikelen controleren. Eventueel artikelen verwijderen.

Ook mijn categorieën moeten nodig worden aangepast en artikelen dus opnieuw worden ingedeeld.

 

Verder nog wat dingen uitzoeken m.b.t. mijn blog. Wat algemene zaken en verbeter tips. En het wordt eens tijd voor een goede profielfoto bij mijn inleiding.

 

Lay-out

En misschien is het je wel opgevallen? Mijn lay-out is alvast aangepast. Ik ben zo iemand die van tijd tot tijd graag veranderd. Geen grote veranderingen qua lay-out hoor. Mijn logo en indeling blijft hetzelfde. Hooguit een ander kleurtje of lettertype. Voor nu ben ik er weer blij mee en ga ik nog steeds met enthousiasme met mijn blog verder.

 

PS: Zondag 19 november, tevens mijn verjaardag, komt er weer een leuke Sinterklaas Bloghop aan 🙂

 

 

Comments are closed.