Vorige week had mijn blog een error. Twee dagen geen bezoekers en ik kreeg het in eerste instantie niet zelf opgelost. Gelukkig werd ik geholpen. Maar hierdoor werd ik aan het denken gezet. Wat wil ik precies met mijn blog? Wat kan ik veranderen?

Hobby
De meeste lezers weten inmiddels dat mijn blog, ByJon, een bijkomende hobby is. Ik plaats (minimaal) twee keer per week een blog. Dit vind ik ook voldoende, omdat ik naast het bloggen nog werk. Ik werk namelijk nog 3 dagen in het basisonderwijs. En natuurlijk thuis nog een gezin met 2 kinderen die ook aandacht willen.

Ik vind het bloggen daarentegen wel leuk en zou graag wat meer willen. Bedrijven benaderen me voor samenwerkingen. Ik verdien er geen geld mee hoor. Maar af en toe een product reviewen of een winactie voor mijn lezers wordt me wel aangeboden. Ik neem niet alles aan, want er zijn ook bedrijven die niet bij mij passen.

 

Professioneler
Maar doordat bedrijven me benaderen en mijn bezoekersaantallen de laatste 3 maanden toch wel omhoog zijn gegaan, wil ik meer. Ik wil mijn blog wat professioneler maken. Dit gaat niet meteen gebeuren. In 2020 staat dit op de planning.

We hebben een vriend die een bedrijf heeft rondom websites. Hij gaat me hierbij helpen. Mijn huidige hosting loopt nog tot februari. Vandaar dat ik even wacht tot 2020. Dan ga ik samen met die vriend kijken naar mijn blog. Wellicht dat de lay-out dan gaat veranderen. Verder gebeurt er dus van alles “achter de schermen”.

Mijn logo vind ik mooi en passend. Wederom een bekende die dit voor me gedaan heeft. De man van een lieve vriendin. Hij is ook zeer handig met websites, computers en ook nog eens goed in muurschilderingen. Neem maar eens een kijkje op little uk.

 

Wat ga ik nu al doen?
Ik ga de komende maanden aan de slag met mijn blog. Ik ga oude artikelen controleren en eventueel verwijderen. Er staan namelijk blogs tussen die niet meer bij mij passen of blogs die nauwelijks gelezen zijn. Ik ga dus alvast beginnen met opschonen.

Ook ga ik alvast nadenken over een mooie indeling, wat wil ik nu precies qua lay-out?

 

En wat betreft artikelen? Ik blijf het leuk vinden om blogs te delen rondom kinderen. Creatief, spelletjes, leuke uitjes, kinderkleding. Ik denk dat ik me vooral hier op ga richten. Deze blogs worden ook goed gelezen. En als moeder van 2 en als juf past dit gewoon goed bij mij.

 

Ik heb dus weer helemaal zin erin! En voor ik het weet is het al 2020 en kan ik echt helemaal aan de slag met mijn nieuwe blog!

 

Liefs

 

Comments are closed.