In de badkamer staat een hoge kast. Onze badkamer is niet zo groot dus deze hoge kast is handig. Ik kan er producten in kwijt en handdoeken. De laatste paar dagen stoorde het kastje mij. Niet het kastje zelf, maar de inhoud. Alles stond door elkaar. Zelfs de handdoeken lagen er scheef in. Het kriebelde mij enorm. Ik dacht “hier ga ik eens opruimen”. Ik vind dit heerlijk om van tijd tot tijd eens te doen.

 

Ik haalde alle spulletjes uit de kast. Past trouwens best veel in zo’n hoge kast. Zeker omdat ik ook nog bakjes erin heb staan waar ik van alles in heb  liggen. Uhm ja, er zo is er een bakje met wat medicijnen en een bakje met proefmonstertjes, make-up spulletjes, voorraad van shampoo en deodorant. Zo’n kastje is dus snel gevuld.

 

Ik haalde alles eruit en legde het op de grond. Kastje eerst even schoon gemaakt en toen weer inruimen. Bakje met medicijnen en voorraad (lees scheergel en scheermesjes) van vriendlief staan helemaal bovenin. Plankje eronder een bakje met mijn spulletjes. Niet dat ik veel make-up spullen heb, maar mascara, oogpotlood, rouge en oogschaduw is er wel te vinden. Ook natuurlijk een pincetje en mijn lenzen voorraad.

 

Volgende plankje bevat een mandje met proefmonsters, kleine tubes en nog wat geurtjes en deo van vriendlief. Ik bewaar vaak de proefmonstertjes maar doe er eigenlijk nooit iets mee. Meestal wanneer het mandje te vol wordt geef ik het aan iemand die het goed kan gebruiken of doe het alsnog weg. Liefste maak ik er natuurlijk iemand blij mee.

 

Nog een plankje. Hier staat de voorraad. Ik kwam al snel tot de ontdekking dat de voorraad op is. Deze week dus naar de winkel. Er stond alleen nog en grote fles Sanex en kleine fles Dove. Haar shampoo, crèmespoeling en tandpasta nergens te vinden. Dus door de voorraad heen. En er staan nog producten van mezelf; bodylotion, gezichtsreiniging en meer verzorgingsproducten.

 

Alles weer netjes terug in de kast.

 

Mijn producten

 

Bij het inruimen zag ik dat er veel van Kruidvat eigen merk in de kast staat. Kruidvat is nu eenmaal een winkel waar ik graag kom en waar ik tevreden ben over de kwaliteit.

 

Zo gebruik ik dagelijks van het eigen Kruidvat merk de cleansing. Reinigingsmelk en reinigingslotion voor het schoonmaken van mijn gezicht. Ook de dagcrème gebruik ik an Kruidvat. Een crème die makkelijk smeert en snel intrekt. En zelfs over de deodorant ben ik tevreden. Ruikt niet te opvallend, maar beschermt me prima.

 

Verder gebruik ik dagelijks mascara (Essence) en eye pencil (catrice). En een geurtje mag niet ontbreken. Ik heb zelde een duur geurtje. Meestal gebruik ik Mexx of Davidorf Coolwather.

 

Voornemen

 

Ik ben een moeder die geen uren doorbrengt met lichamelijk verzorging, zoals make-up aanbrengen. Toch neem ik me geregeld voor om wat extra’s te doen. Daar bedoel ik mee wat vaker scrubben of geregeld bodylotion gebruiken.

 

Een fijne scrub heb ik van de mylene. Ruikt overigens heerlijk. Mijn voornemen is dus om dit weer vaker te gaan gebruiken. Of weer eens wat vaker een maskertje te gebruiken.

 

In ieder geval hebben we weer een opgeruimde kast en weet ik dat ik snel naar de winkel moet om de voorraad aan te vullen.

 

Hebben jullie een grote voorraad? En breng jij veel tijd door met uiterlijke verzorging?

 

Dit blog betreft geen samenwerking, maar mijn eigen ervaring met de producten

 

Comments are closed.