Woensdag 9 februari 2011 om 11:18 werden wij voor de 1e keer papa en mama. Wat een bijzonder moment. De zwangerschap verliep alleen iets anders dat ik gedacht had, maar het is uiteindelijk allemaal goed gekomen.  Mijn verhaal hierover kun je lezen bij meisje-eigenwijsje.

 

5 jaar geleden werden wij papa en mama van een heel klein meisje (38cm en 1235gr). Wat een mini mensje was ze, maar wat voelde ik me meteen moeder. Ondanks dat het allemaal snel ging. Tevens ook vreemd, is dit kleine mini mensje uit mijn buik gekomen? Ben ik nu echt mama? Daarnaast hadden wij natuurlijk nog andere zorgen, omdat ze te vroeg geboren was. Maar ondanks dat voel je je meteen helemaal verbonden met zo’n klein mini mensje.

 

En nu wordt onze dame al 5 jaar. We vieren vandaag ook haar feest. Ze heeft namelijk vrij i.v.m. de carnavals vakantie in de Limburgse provincie. In de ochtend en in de middag komt bezoek. Ze kijkt er al naar uit. De aftel kalender hangt al op de koelkast sinds de verjaardag van kleine broer op 11 januari. Maar vandaag is het eindelijk zover, het is haar verjaardag.

 

Er was nog even lichte paniek. Door de carnavalsdagen waren de winkels en bakkers dicht waardoor we geen taart konden bestellen. Gelukkig waren er 2 lieve mensen in onze straat die aanboden om een taart voor onze dame te maken. Vanmiddag krijgt ze haar Frozen taart. Jaja, Frozen blijft hier favoriet.

 

Qua cadeautjes wist onze dame eigenlijk niet wat ze graag wilde. Het is een dame die met alles blij is. Of het nu een klein of groot cadeau is, iets bruikbaars of speelgoed. Ze vindt alles prima. Ze geniet gewoon van deze dag. Ze heeft hier en daar wat wensen door gegeven, maar verder is het een verrassing.

Vrijdag heeft ze haar 1e kinderfeestje. 5 vriendinnetjes hebben we uitgenodigd. Ik schreef er al een blogje over. Ik kan alvast verklappen dat het een thuis blijf feestje wordt in het thema prinsessen. Ik zal later nog een blogje schrijven over hoe het was en wat we precies gedaan hebben.

 

Dus voor vandaag; wij vieren een feestje. Onze dochter omdat 5 jaar wordt en wij, omdat we al 5 jaar papa en mama mogen zijn.

 

 

 

 

Comments are closed.