In januari ben ik gestart met bloggen. Ik had geen vast doel voor ogen, maar gewoon delen waar ik zin in had. En dat heb ik het afgelopen jaar ook gedaan. Ik deelde knutselwerkjes die ik met mijn klas maakte, shoplogs, recepten, af en toe een persoonlijk blogje en updates over mijn day zero project.

Een blog met verschillende onderwerpen. Ook voor 2016 heb ik geen vast doel. Ik wil doorgaan zoals ik nu bezig ben. Ik vind het bloggen een leuke hobby. Naast het bloggen werk ik nog 3 dagen in het onderwijs en ben ik thuis bezig met mijn gezin en huishouden. Elke dag bloggen zal mij dan ook niet lukken op dit moment. Ik neem me telkens voor meer persoonlijke blogs te schrijven, maar heb mijn draai hierin nog niet gevonden. Die draai hoop ik wel te kunnen vinden. Wat wil ik precies met de buiten wereld gaan delen en wat niet. Zo wil ik ook graag een vast item op mijn blog plaatsen, iets dat wekelijks of maandelijks terug keert.

Mijn aantal views en unieke bezoekers per maand groeien elke maand een beetje. Verder vind ik het leuk dat er een aantal vaste lezers zijn.

Ook vond ik het leuk dat ik twee reviews voor mamaliefde heb mogen schrijven. Zo heb ik ook een paar reviews geschreven over gewonnen of gekregen artikelen. Ook dit vind ik leuk om te doen. Ik sta zelf niet ingeschreven bij persbureaus, ook geen idee hoe dit werkt, en mijn blog is ook nog niet zo groot dat ik word gevraagd voor dit soort artikelen. Het is geen doel van me, maar ik zou het wel leuk vinden. Daarom ga ik nu door met mijn eigen reviews.

Als laatste wil ik nog mijn blogs delen met jullie die goed en minder goed zijn gelezen.

Graag deel ik met jullie mijn top 5 van de meest gelezen blogs. In de top 5 stonden eigenlijk ook 2 win acties, maar die heb ik ertussenuit gehaald. Kijken jullie mee naar mijn top 5:

  1. Mamachallenge 2015 #7.Maak zelf speelgoed
  2. Haken / Punniken
  3. Ben ik wel een leuke mama?
  4. Shoplog Action
  5. Metamorfose dag ” Vriendin”

Ook heb een ik een top 3 gemaakt van de blogs die jullie het minst gelezen hebben:

  1. Day Zero Project #Update 4
  2. De nationale voorleesdagen
  3. Day Zero Project #Update 5

Hebben jullie ook een terugblik van je blog gegeven of misschien doelen voor jezelf gesteld voor 2016?


Comments are closed.