Dit weekend was het gewoon echt lente weer. Wat was dat genieten De kinderen trokken de korte broeken en shirtjes uit de kast. Heerlijk die witte armen en benen, maar ook dat hoort erbij. En er hoort nog wel meer bij de lenteā€¦.

 

Lente, love it
De lente is nu echt van start. De zon schijnt, de koude nachten zijn verdwenen, de vogeltjes fluiten en ga zo maar door. Maar bij de lente past voor mij ook een to do lijstje en andere leuke dingen. En deze deel ik vandaag met jullie.

 

  • Zomerschoenen voor de kinderen. Uhm sneakers hebben we wel in huis. Maar nog geen ballerinaā€™s, sandalen of teenslippers. Dus komende week gaan we toch echt op zoek! Want in de lente kunnen deze zeker gedragen worden.

 

  • De was kan weer naar buiten. Heerlijk al die was, drogend in de zon of wapperend aan deĀ  waslijn.

 

  • De grote schoonmaak. Dit hoort er voor mij gewoon bij. Dus in mijn bullet journal vind je al een lijstje met de lente schoonmaak.

 

  • De fietsen kunnen uit de schuur en een sopje gebruiken. Wij wonen buiten het dorp en in de winter is fietsen niet te doen. Ook het uur tussen de middag is met de fiets niet haalbaar. Maar met zonnige dagen kunnen we op woensdag met de fiets naar school. Hier kijken de kinderen en ik naar uit.

 

  • Bezoekjes aan de camping. Dit is overigens nieuw. Niet de camping, maar wel een seizoensplek. Deze plek delen we samen met mijn schoonmoeder en schoonzus. Al denk ik dat wij, als gezin, er het meeste zullen zijn. Zo hebben we gisteren en vandaag al doorgebracht op de camping. We hopen dus op veel zonnige dagen!

 

  • Buiten in de tuin genieten, maar eerst de tuin lente klaar maken. Hier en daar wat onkruid weghalen, plantjes en groentes planten. Tuinmeubels afstoffenā€¦ je kent het vast wel.

 

  • De klerenkasten, hier was ik al mee begonnen. De kasten van de kinderen zijn al bijna zo goed als uitgezocht. Ik moet alleen nog even de winterkleding opbergen. En ik vermoed dat dit ook een klusje gaat worden voor binnenkort.

 

  • Ijsjes eten. De meeste ijssalons zijn weer open. En niks lekkerder dan met een lente dag een ijsje eten.

 

  • En natuurlijk de bbq. Gisteren, op de camping, al genoten van de 1e bbq van het jaar. En we hopen dat er nog veel meer zullen volgen.Ik zal vast nog veel puntjes vergeten die ik vind passen bij de lente! Maar dit weekend was het gewoon enorm genieten!

    

   Wat past volgens jullie bij de lente?

 

Comments are closed.