Heerlijk vind ik dat zo af en toe. Juist ja, lekker rommelen in huis. Vandaag was daar een perfecte dag voor. Vriendlief vrij, ik vrij, kinderen thuis en geen planning. Dus wat ga je dan je dan doen? Ik zal eerst eens kort laten weten wat we gisteren deden…

 

1e Paasdag

 

1e paasdag hadden we een gezellige dag. Eerst in de ochtend met de kinderen naar de binnenspeeltuin geweest. We moesten nog even een social deal bon opmaken. Rond de middag thuis een paaslunch. Nog even spelen en relaxen en rond de klok van 4 naar mijn moeder.

De kinderen hebben daar samen met hun neefjes paaseitjes gezocht en we hebben nog met zijn allen lekker gegeten. Eenmaal thuis op de bank naar vt wonen en boer zoekt vrouw gekeken. Programma’s die ik leuk vind en vaste prik zijn op zondagavond.

 

2e Paasdag

 

Voor vandaag hadden we geen planning en dan vinden vriendlief en ik het heerlijk om in en rondom het huis te rommelen. Zaterdag was ik al begonnen met de knutselspullen en vandaag ruimde ik hier en daar wat spullen op. En plaatste wat dingen op facebook groepen en marktplaats. Stond al een tijdje op mijn lijstje, maar het kwam er niet van.

Ohja, ik ben echt zo’n lijstjes persoon. Een schriftje even oppimpen en vullen met to do lijstjes. Lijstje voor een dag, langer termijn of mijn blog. I love it.

 

Maar even terug naar het rommelen in huis, vriendlief rommelde vooral in de tuin en ik dus in huis. De eerste spullen zijn al verkocht. Ook dat geeft een opgeruimd gevoel.

Ook verzamelden ik al spullen voor de vrijmarkt. Wat dit is inmiddels vaste prik. Samen met een vriendin naar de vrijmarkt. Ik dacht dat ik niet veel spulletjes meer zou hebben na de verhuizing, maar jeetje wat bewaart een mens veel. Conclusie, nog meer dan genoeg om te verkopen.

 

In de ochtend kreeg ik nog een telefoontje. Mijn nichtje uit Nijmegen was in Limburg, of ze even naar ons nieuwe huis mocht komen kijken. Natuurlijk mag dat.

Na de lunch zijn we even eropuit gegaan. Eerst even naar VanCranenbroek, oké, net zo’n slecht idee als Ikea en een woon boulevard. Ontzettend druk, maar dat mocht de pret niet drukken. Daarna nog even langs de kringloopwinkel. We komen er eigenlijk nooit, maar bij rommelen in huis past dit er wel bij. Ik vond er voor 1 euro een prachtige vaas.

 

De rest van de middag hebben we weer al rommelend door gebracht. De kinderen speelden voornamelijk buiten, want gelukkig kwam er nog een paaszonnetje. Ik vulde mijn schriftje met wat lijstjes voor de meivakantie. En ik bereidde de gourmet voor.

Samen met mijn moeder en ons gezin hebben we gegourmet.

 

Af en toe is zo’n heerlijk rommeldagje heerlijk! Wat hebben jullie vandaag gedaan?

 

 

 

Comments are closed.