Ik lees eigenlijk altijd al graag. Vanaf het moment dat ik kon lezen las ik graag boeken. En nog steeds vind ik dat leuk. Alleen heb ik er de tijd niet altijd voor. Ofja tijd… de rust, de zin of wat dan ook.
Maar lezen is en blijft leuk en wanneer ik een boek uit heb denk ik altijd, zie je wel, gewoon tijd maken om te lezen.

 

Op kot met Jentel
Afgelopen maand heb ik dan ook 2 boeken gelezen. Het 1e boek ben ik gewoon in begonnen. Ik had het boek “Op kot met Jentel” al zeker 3 maanden geleden gewonnen via Onlybyme (houd je van boeken, dan moet je haar blog zeker volgen!). Ik begon erin te lezen en vond het meteen een leuk boek. Recensies over het boek kun je ook bij Onlybyme terug vinden.

Het gaat over een meisje dat voor het eerst op kot (kamers) gaat wonen. Ze leert nieuwe vriendinnen kennen en samen staan ze sterk.

 

Gestrand

Het 2e boek dat ik las was tijdens een paar dagen vakantie in Zeeland. Het boek was me aangeraden door mijn schoonmoeder. En wat was het een heerlijk boek. Het las zich makkelijk en vlot. Binnen 2 dagen was het boek dan ook uit.

Het boek gestrand gaat over een gescheiden moeder met 2 zoontjes. Ze besluit om eindelijk maar eens alleen met de kinderen op vakantie naar Turkije te gaan. Hoe dat afloopt? Ik zou zeggen lees het boek maar eens.

Ik ben zeker van plan om van deze schrijfster, Mariette Middelbeek, meer boeken te gaan lezen. Tenminste als ze allemaal op deze wijze zijn geschreven en zich zo makkelijk lezen.

 

Mijn boeken
Ik lees dus graag romantische of waargebeurde verhalen. Geen thrillers of oorlogsboeken. Gewoon van die boeken die zich heerlijk weg lezen. Ik hoop komende maand ook weer een boek te kunnen lezen. Er liggen er in ieder geval nog op me te wachten, om gelezen te worden.

Ik moet er gewoon vaker de tijd voor nemen. Lezen is ontspannend en leuke bezigheid.

 

Boeken die ik eerder gelezen heb vind je hier.

 

Welke boeken lees jij graag?

 

Comments are closed.