Onze dochter is begin februari jarig geweest. We vierden een kinderfeest en een feest voor onze familie. Ze kreeg ontzettend leuke cadeautjes. Ik deel vandaag 3 cadeautjes met jullie. Het gaat hierbij om de knutsel- en diy cadeautjes.

Cadeautjes die altijd leuk zijn om te geven en te krijgen.

Sticker mozaïek

Via de Hema heb ik dit ontdekt. En inmiddels zijn er leuke dozen van te vinden. Ze kreeg voor haar verjaardag van SES een glitter sticker mozaïek doos. Het zijn stevige kartonnen kaarten met kleine vierkante glitter plakkertjes. De stickertjes haal je gemakkelijk eraf en plak je op de kartonnen kaartjes.

Ze kreeg ook nog kleinere doosjes. Ook leuk. Maar deze stickertjes zijn wel erg klein. Het kost wat friemel werk. Je kind moet hier dus wel geduld voor hebben. Maar de grotere dozen zijn zeker een aanrader.

Foam klei

Dit is zelfhardend boetseermateriaal dat bestaat uit kleine bolletjes. De klei bestaat uit vrolijke kleuren. Je kan er veel leuke dingen mee maken. Een leuke bezigheid voor kinderen dus. Via Pinterest kun je ook voorbeeldjes vinden wat je allemaal kan maken met deze klei.

Je kan er zelf mee knutselen maar je kan de klei ook bevestigen tegen bijvoorbeeld een doosje.

Borduurset

Ze kreeg er twee doosjes van. Wel een cadeautje dat ze samen met mama moet doen. Alleen is ze er nog wat jong voor. Maar zelf vond ik het vroeger altijd leuk om te doen. De kruis steekjes Dus op een regendag kunnen dochterlief en ik samen aan de slag.

Ze kreeg ook een punnik setje. Ook iets van vroeger. Deze hebben we nog even aan de kant gelegd voor als ze iets ouder is. Maar wel leuk zulke creatieve cadeautjes.

Comments are closed.