We wonen alweer 3 maanden in ons nieuwe huis. En ik kan je verklappen, het bevalt goed. Alle meubels en spulletjes hebben een plekje gekregen. Het ziet er mooi uit, we genieten van de ruimte en de grote tuin. Inmiddels zijn we ook wel gewend aan onze nieuwe omgeving.

Sfeer in huis

In huis blijf ik wel nog een beetje rommelen. Ik ben nog niet helemaal tevreden met de sfeer in huis. Het is natuurlijk wel al gezellig, maar nog niet zoals ik graag zou willen. Er is voor mijn gevoel nog leegte. Ik mis een klein stukje warmte.

Onze nieuwe woning heeft wel kleur in huis, zo hebben we oker gele stoelen in de eetkamer gecombineerd met antraciet stoelen. Deze oker gele kleur is ook weer gecombineerd met een soort groen en oud roze. De accessoires in huis heb ik ook aangepast aan deze 3 kleuren. Zodat het toch één geheel wordt. Ik houd wel van kleur, maar toch is het nog vrij wit in huis. Natuurlijk komt dat doordat alles geverfd is en de muren dus nog erg wit zijn. Want ja, daar zit het probleem. Ik wil meer sfeer creëren aan de muren.

Er hangen wel al wat plankjes met foto’s en kleine plantjes erop. Ons schilderij van de vorige woning heeft ook een plekje aan de muur gekregen. Maar verder hangt er nog weinig. De muur boven de televisie in de woonkamer is nog helemaal leeg en dus wit en ook een muur in de achter woonkamer kan wel wat kleur gebruiken.

Fotobehang

Ik ben daarom eens op zoektocht gegaan en kwam uit bij fotobehang. Een webpagina vol prachtige fotobehang in verschillende soorten, maar ook canvas doeken. Ik zag meteen dat je het fotobehang op maat kan laten maken. Ideaal, want zo past het op elke stukje muur.
Weg witte muur in huis en zoveel sfeer rijker. Ik heb wel een idee gekregen wat ik graag zou willen. Voor de muur achter de televisie zou ik iets rustiger fotobehang kiezen, maar om echt warmte te krijgen zou ik voor een vrolijk fotobehang kiezen. Dit geeft meteen warmte aan je huis. Dit lijkt me dus zeker een goede oplossing om ons huis echt sfeer en warmte te geven.

Comments are closed.