Normaal gesproken plaats ik alleen op maandag en donderdag een bericht op mijn blog. En af en toe een berichtje extra, zoals nu. Ik kan namelijk niet langer wachten om dit mooie resultaat met jullie te delen!

 

Ik ben namelijk heel blij met het eindresultaat op M. zijn slaapkamermuur. De man van een heel goede vriendin is een eigen bedrijfje gestart. Hij maakt geboortekaartjes en muurschilderingen. Aangezien hij pas begonnen is en graag wat voorbeelden voor zijn website wilde hebben, mochten wij iets verzinnen voor M. zijn slaapkamermuur. M. wordt erg blij zodra hij Olaf uit de film Frozen op televisie ziet. Daarom kozen we dus voor Olaf.

 

Eerst werd Olaf of de muur getekend en stapje voor stapje geverfd. Er werd begonnen met Olaf zelf. En dat werd al mooi. Vervolgens werden de buiten lijnen  van ‘de grote’ zichtbaar gemaakt.

 

 

De bedoeling is dat ik M. zijn slaapkamer langzaam verander. Nu is het zo dat er nog een Cars matje op de vloer ligt en aan de muur een Woezel en Pip schilderij hangt. Zijn slaapkamer krijgt een kleine metamorfose. Zijn meubels bllijven natuurlijk nog staan. Want met 16 maanden is een kinderbedje en commode toch echt nog nodig. Maar deze mooie Olaf staat nu toch al fantastisch op zijn muur! De witte vlekken worden nog bijgewerkt, maar zijn slaapkamer ziet er al een stuk vrolijker uit!

 

En dit is het eind resultaat! Zoals beloofd komt er zodra M. zijn slaapkamer helemaal af is een blogje over “een kijkje in zijn slaapkamer” Net zoals de slaapkamer van grote zus al aan de beurt is geweest.

 

 

Gemaakt door: Little Uk

 

Facebook Pagina: Little uk

 

 

Comments are closed.