Voor beide kinderen kozen wij na het ledikantje eerst voor een peuterbed. De stap van klein naar groot is dan wat kleiner en voor mijn eigen gevoel ook veiliger. Maar er komt een tijd dat het peuterbed verruild mag worden voor een 1 persoonbed.

 

Een groot bed
Onze ruim 3 jarige sliep nog heerlijk in zijn peuterbed. We hadden afgesproken dat hij voor zijn 4e verjaardag, van mijn moeder, een nieuw bed zou krijgen. Een groot jongensbed oftewel een 1 persoonsbed.

Ondertussen keek ik al wat rond of ik ergens leuke bedden zag. Het liefste wilde ik een stevig houten bed. De kleine man zelf wees steeds hoogslapers aan. 1 ding is zeker geen hoogslaper.

 

Facebook groep
Een week of 2 geleden zag ik via een facebook groep een grenen bed met lades voorbij komen. Er stond een vraagprijs van 25euro bij. Best wel goedkoop dus. Ik heb meteen gereageerd op de oproep. Het bed zou in prima staat zijn en 25 euro was inderdaad de prijs. Samen met mijn moeder ben ik het bed gaan halen. Lang leven de auto van vriendlief waar het bed in paste. En ja, het bed was en is in goede staat.

 

Een houten bed met lades. Leuk en stevig. Maar we besloten het bed te pimpen. De kleine man mocht zelf kiezen. Dus op naar de gamma voor een likje verf. De kleine man koos voor de kleur blauw genaamd “pruim”.

 

Verven maar…
Nu heb ik geluk met een “klus” man. Hij ging meteen aan de slag met de blauwe verf. Hij bedacht dat een likje witte verf op sommige vlakken wel mooi zou zijn.

En vandaag deel ik met jullie het nieuwe bed van onze ruim 3 jarige… of ik kan beter zeggen bijna 4 jarige. Nog maar een kleine 3 maanden namelijk.

 

En zo zie je maar weer dat je met een likje verf best wel veel kan! Ik, maar ook de kleine man natuurlijk, zijn blij met het mooie resultaat. Nu kan hij heerlijk slapen in zijn grote jongensbed!

 

Comments are closed.