Het schooljaar is bijna voorbij. Onze dame heeft een mooi jaar in groep 3 gehad en mag volgend schooljaar starten in groep 4. Onze kleine man is in januari gestart en gaat na de zomervakantie verder in groep 1. Vrijdag is de laatste schooldag en vieren ze nog juffendag.

Een bedankje

Het is nu eenmaal leuk om de juf of meester op het einde van het schooljaar te bedanken. Voor het fijne schooljaar, de hulp of wat dan ook. Zelf ben ik ook juf. Ik roep natuurlijk net als vele anderen ” het hoeft echt niet”. Maar eerlijk is eerlijk, stiekem altijd fijn wanneer je werk gewaardeerd wordt en je een kaartje, mooie tekening, bloemetje of klein cadeautje mag ontvangen.

Toch vind ik het altijd lastig om iets te bedenken voor de juffen. Vaak wordt het chocolade of een potje met snoep. Dit keer bedacht ik iets anders. Met wat hulp van schoonzus voor o.a. het kopen van de stickertjes 😉

Een schrijf setje

Als geen ander weet ik dat juffen altijd wel pen en papier kunnen gebruiken. Pennen verdwijnen wekelijks en to lijstjes genoeg.

Ik kocht daarom het volgende:

-Letter stickers Action (rond de €0,45)

-Gekleurde pennen Action (10 stuks voor €0,99)

-Notitie blokjes Action (Rond de €0,70-€0,80 meen ik)

-Schriften Hema (3 stuks voor €2,00)

Met de stickers heb ik de naam van de juf erop geplakt. (idee van schoonzus overigens) Verder aangevuld met leuke passende woorden.

En dit samen met de twee gekleurde pennen en het blokje ingepakt.

Dit setje is voor de juf van onze dochter. Zij heeft zelf nog iets liefs op een kaartje (Prijzenmepper 10 kaarten voor €1,00) geschreven.

Folie met een lintje eromheen en ons juffen bedankje is klaar.

Ook de juf en stagiaire juf van onze kleine man krijgen dit setje.

Comments are closed.