We hebben al een hele tijd Netlfix. Ik moet zeggen ideaal. Wij kijken er zelf series op en af en toe eens een filmpje. Maar ik beken, Netflix wordt het meeste gebruikt door onze kinderen. We hebben een dochter van 5 jaar en een zoon van 2 jaar.

 

Ik zie geregeld een lijstje voorbij komen met de favorieten van kinderen. Daarom leek het me leuk om ook eens de favorieten filmpjes en series van onze kinderen te delen.

 

Lees maar snel mee naar de favorieten van onze 5- en 2 jarige:

 

  • Casper en Emma. Het zijn twee kleuters die verschillende avonturen beleven. Avonturen die aansluiten bij de belevingswereld van de kinderen. Beide kijken ze graag naar deze serie.

   En ik heb begrepen dat er binnenkort een film van Casper en Emma uitkomt. Lijkt me leuk om met onze 5 jarige dame naar toe te gaan.

 

  • Peppa Big. Vooral favoriet bij onze 2 jarige. Vast en zeker bij de meeste ouders bekend. Peppa Big samen met haar broertje George en moeder & vader big.

 

  • Masha en de beer. Pff seizoen 1 en 2 kunnen we hier in huis inmiddels wel dromen. Zo vaak hebben ze deze serie al gezien. En ze blijven het leuk vinden!  Een serie van een klein meisje dat samen met een beer in het bos grappige momenten beleefd.

 

  • Conni. Conni is een meisje dat op de kleuterschool zit. Ook weer een serie met korte verhalen met onderwerpen die aansluiten bij de belevingswereld van de kinderen. Onze dochter kijkt deze serie graag, maar inmiddels vindt de kleine man het ook erg leuk.

 

  • Films worden ook al af en toe gekeken door de kinderen. Nog niet zo vaak, onze 2 jarige houdt dit nog niet vol, maar onze dame in huis lukt dit wel al. Haar favoriete film is Rapunzel. Eerst nog niet op Netflix, maar sinds kort is deze er te vinden. Ook Monsters&Co hebben we al een aantal keren gekeken. De kleine man is dol op de monsters.

 

  • Frozen was zeer favoriet, maar deze film is helaas niet meer op Netflix te vinden. Ze vragen er nog geregeld naar. Als troost luisteren ze daarom de liedjes van Frozen via de cd speler.

 

 

Herkenbare series? Of kijken jullie kinderen juist hele andere dingen?

 

Comments are closed.