De laatste weken heb ik veel ideetjes om over te schrijven voor mijn blog. Mijn blog is breed, ik schrijf over mijn leven als moeder en juf. Over leuke diy projecten, uitjes, reviews, noem maar op. Maar soms ook gewoon over een onderwerp dat ik tegen kom of me aanspreekt. Ik heb wel eens gedacht onder welke categorie ik dan val. Via de nieuwe bloggerlijst.nl vind ik dat ik onder de family bloggers val. Daar passen de meeste onderwerpen bij.

 

Maar zoals ik al schreef, ik heb de laatste tijd veel inspiratie. Alleen heb ik voor mijn gevoel tijd te kort. Ik werk 3 dagen als juf, daarnaast de kinderen en het huishouden. Ik wil graag meer bloggen. Mijn ideetjes uitschrijven. Zeker nu ik merk dat er maandelijks lezers bij komen. Stiekem toch wel leuk. Dat mijn kleine blog begint te groeien.

 

Misschien een soort planner maken en zorgen dat ik de mijn blogs vooruit schrijf en in plan. Of een schriftje kopen waar ik al mijn ideetjes in opschrijf, zodat ik ze niet vergeet. Nu zit mijn hoofd soms vol, waardoor ik niet weet waar ik moet beginnen of juist daardoor weer dingen vergeet.

 

Ik schrijf nu gewoon wanneer ik zin en tijd heb, maar in de toekomst wil ik vaker gaan schrijven. Wie weet is dit wel na 30 juni. Dan heb ik immers meer tijd, omdat mijn werk als juf dan (tijdelijk) stopt. Dit vind ik zeker jammer, maar ik weet ook dat ik in bloggen dan mijn tijd kwijt kan. Natuurlijk hoop ik weer op werken in het onderwijs. Maar tot die tijd, ja dan is bloggen iets waar ik mee bezig wil zijn.

 

Daarnaast wil ik me ook meer gaan verdiepen in het bloggen. Meer in de zin van een eigen domein en bepaalde begrippen.

 

Ik blog in ieder geval met plezier en vind het ook ontzettend leuk om af en toe iets voor mamaliefde te mogen reviewen. Zo liggen er nog 2 leuke spellen te wachten. Dus daar wil ik ook nog graag mee aan de slag. Tevens kan ik ze ook weer gebruiken voor mijn eigen blog. En ja, zo wordt mijn blog telkens wel “gevuld” met leuke en verschillende onderwerpen.

 

Werk jij met een blogschriftje voor planning en ideetjes? Of hoe ga jij te werk?

 

 

 

 

Comments are closed.