Ik heb het al eens eerder laten weten. Cadeautjes voor mannen kopen is best lastig. Tenminste dat is mijn mening. Het liefst koop je toch elk jaar iets anders. En laat nu net vriendlief over twee weken jarig zijn en mijn broer een maandje later. Maar ik heb iets gevonden…

Happy socks

Ik heb al verschillende cadeautjes gekocht. Elke keer lukt het me om iets te vinden waarmee ik ze kan verrassen. Ik probeer geen standaard cadeau te kopen. Oké, eerlijk gezegd gebeurt dat toch geregeld, zoals douche schuim of een Donald duck boekje.

Dit keer krijgen ze een andere verrassing. Beide happy men en daar horen gewoon happy socks bij. Ze zien er zo heerlijk vrolijk uit. En vrolijkheid is weer zeer passend bij een verjaardag. Je hebt keuze uit meer dan genoeg motiefjes. Ruiten socks, aardbeien socks of socks met stippen. Je zult er zeker iets vinden dat bij jouw vriend, vader, opa of broer past.

De bestellingen bij hemdvoorhem worden altijd mooi verpakt bezorgd. Zo ziet je cadeau er meteen een stuk netter eruit. Tevens meteen een tip voor de feestdagen. Dit duurt natuurlijk nog even, maar  voor je het weet komt de cadeaustress eraan. En hoe leuk is het om deze happy socks te geven. Overigens ook voor vrouwen te koop. Qua prijs is het ook prima,€ 9,95 en de sokken zijn van goede kwaliteit.

Ik ga de happy socks nog snel even verstoppen, want ze moeten er nog even wachten. Maar ik ben tevreden en kan ze voorzien van een vrolijk verjaardagscadeau.

 

Comments are closed.