Het jaar is alweer ruim 5 maanden bezig. Ik begon enthousiast met een aantal doelen die ik dit jaar wilde uitvoeren. Geen moeilijke doelen, geen grote doelen. Gewoon voor mezelf wat op een rijtje.

 

Het ging mis…
Het jaar was ruim een maand bezig en ik schreef al over het feit dat het mis ging. Mijn doelen? Ik had er nog weinig mee gedaan. Was ze volgens mij binnen een paar weken alweer vergeten.

Nu zijn we halverwege mei, bijna op de helft van het jaar. Het leek me daarom wel leuk om met jullie bij te kletsen. Een korte terugblik op mijn doelen en hoe ik ervoor sta.

 

Hoe gaat het nu…
Ik had een doel om beter op mijn voeding en beweging te letten. In de hoop dat ik er een kilootje of 2,3 mee zou afvallen. Het minder snoepen is iets minder, zeker geen iedere avond meer. En het meer bewegen lukt nu in de lente natuurlijk beter. Tennisles is weer lekker buiten, wandelen en soms met de fiets onze dochter naar school brengen. We wonen net buiten het dorp sinds de verhuizing. Het is bijna 2,5 kilometer. Best te doen op de fiets op de halve schooldagen. Aangezien je het anders niet redt tussen de middag. Ik ben in totaal 0,5kg afgevallen en daar blijf het denk ik ook bij.

 

Minderen met mijn telefoon lukt nu met dit mooie weer beter. Ik pak nu eerder een boek dan dat ik op mijn telefoon even een check doe. Maar het kan zeker weten nog veel minder!

 

Mijn blog is weinig aan veranderd. Meer aandacht is nog niet gelukt. Ondanks heb ik wel een aantal leuke samenwerkingen gehad. Ook heb ik een lijstje met wat punten die ik nog graag wil weten, toevoegen en aanpassen aan mijn blog.

Zin en ideetjes zijn er in ieder geval nog wel. Maar de laatste weken heb ik bijvoorbeeld geen diy’s of knutselwerkjes meer geplaatst. Iets wat ik wel ontzettend leuk vind. Natuurlijk knutsel je met dit weer ook minder. Dit past meteen bij het doel meer met dochterlief knutselen.
Een doel dat niet zo past bij zonnige dagen. De kinderen zijn dan immers lekker buiten. Dus het samen knutselen komt wel weer zodra de lente en zomer maanden voorbij zijn.

 

En als laatste doel had ik nog staan om wat meer sieraden en mooie kleding te dragen. Niet dat ik een slons ben, maar gewoon iets meer aandacht aan mezelf besteden. Hier ben ik best tevreden over. Ik heb de laatste weken zelfs weer mijn jurken en rokjes aan gehad. En ik voelde me er goed in. Nagels worden geregeld gelakt of bijvoorbeeld gewisseld van oorbellen passend bij mijn kleding.

 

Oh en ik vergeet nog helemaal het doel ons huis een thuis maken. Waarschijnlijk omdat ik dit doel wel kan doorstrepen. We wonen nu 4 maanden in ons nieuwe huis. Op echt een enkele kleine klus na, is het klaar. Het voelt als een thuis, we wonen er heerlijk. Zijn allemaal gewend en genieten vooral van de ruime tuin waar in de ochtend al het zonlicht op schijnt.

 

Natuurlijk gaat het verder ook goed met mij, mijn partner en onze 2 kinderen. We genieten samen, ik geniet van mijn werk als juf en ja… het gaat allemaal zijn gangetje.

Voor nu zijn jullie weer even bijgekletst. Fijne dag nog!

 

Comments are closed.