Afgelopen week was de start van de herfst. Ik zag al verschillende blogs voorbij komen met het thema herfst.
En eerlijk is eerlijk, ook ik vind de herfst heerlijk. Natuurlijk heb ik genoten van de zomer, maar ik ben er nu ook wel klaar mee. Die laatste warme dagen waren fijn, maar iets minder warm was ook prima geweest.

 

Waarom ik de herfst leuk vind?

Ik kan weer warme sloffen aan. Ja, ik ben een sloffen mens. Meestal heb ik ook wel twee paar sloffen. Ik loop er thuis echt altijd op. En het liefste ook nog van die warme sokken erbij aan.

 

Ook fijn, met een joggingpak of huispak op de bank. En dan natuurlijk met een lekker dekentje.

 

Thuis kan ik het thema herfst weer in huis brengen. Kaarsjes, een tak met herfstsfeer, een schaal met eikels en kastanjes. Ik vind het gewoon sfeervol. Via Pinterest en verschillende blogs heb ik al leuke ideetjes opgedaan waar ik mee aan de slag wil.

 

In de herfst ben ik ook jarig. Oké, wel pas op het einde van de herfst, namelijk in november. Maar het hoort bij de herfst dus ja dat is een feestje voor mij.

 

Knutselen met de kinderen rondom dit thema. Op het werk en thuis. Lekker samen aan de tafel met buiten de herfst, lees wind, regen, fris weer. En dan iets leuks maken passend bij de herfst.

 

Wandelen in het bos. Het is gewoon mooi tijdens de herfst om te wandelen in het bos. De bomen, blaadjes, eikels, kastanjes, noem maar op. De kinderen vinden het ook leuk. Spulletjes verzamelen of met de laarsjes aan rennen door het bos.

 

In de avond een lekker kopje Autumm thee met een koekje of chcolaatje. Genieten!

 

En als laatste vind ik de herfst fijn, omdat ik weer heerlijke stampotten kan eten. Tijdens de zomermaanden vind ik dit gewoon niet lekker. Dan eet je juist vaker salades of bbq. Met de frissere dagen is een stamppot weer om van te smullen.

 

Wat vind jij van de herfst?

 

 

 

 

Comments are closed.