De maand november is voorbij. Nog maar 1 maand te gaan en dan vieren we al het einde van 2015. De laatste maand staat in het teken van de feesten; Sinterklaas, Kerstmis en Oud&Nieuw.

 

Maar eerst wil ik even terug blikken naar mijn korte doelen die ik voor mezelf in de maand november had gesteld.

 

    • De oven van binnen reinigen. Onze oven is weer schoon. Ik heb ovenreiniger gebruikt en daarna nog even goed met een sopje alles schoon gemaakt. De oven kan er dus weer even tegenaan.

 

    • De kleine keukenla opruimen. Ook dit heb ik gedaan. Alles eruit gehaald en gesorteerd. In de la paste 2 kleine bakjes. In  1 bakje liggen nu de pleisters en wat medicijnen. Voor noodgevallen ligt het onder, de rest van medicatie en verzorging boven in de badkamer. En er is een bakje met wat sleutels, batterijen en scharen. En heel veel spulletjes heb ik opgeruimd op de plek waar ze hoorde of weg gegooid.

 

    • Weer beter op het snoepen gaan letten. Hier schreef ik al een blogje over voordat de maand voorbij was. Ik ben keurig doorgegaan en vanmorgen nog even snel op de weegschaal gaan staan. Ik blijf in ieder geval keurig op gewicht. Ondanks al het lekkers van mijn verjaardag is er niks bij gekomen!

 

    • Na mijn verjaardag, ja dit is in november, echt al het rode vervangen hebben voor oudroze. Voor mijn verjaardag kreeg ik van mijn schoonzusje al een een nieuwe fleece deken voor op de bank. Ook kreeg ik in de kleur (oud) roze siersteentjes. Voor kerst krijg ik nieuwe kussen voor op de bank. Zelf maakte ik al een dienblad met roze accessoires. Ik ben nog bezig met dit doel maar het is bijna rond. Zodra alles klaar is ga ik een blogje over ‘onze nieuwe interieur schrijven’.

 

    • De la met kabels uitzoeken. Check, ook gelukt.

 

Mijn doelen voor november heb ik keurig afgewerkt. Voor december geen nieuwe doelen. Wel ga ik in december weer eens een update geven over mijn Day Zero Project. Want dan is alweer 2 maanden geleden.

 

En of ik voornemens voor het jaar 2016 ga maken of doelen voor dat jaar? Daar ben ik nog niet over uit. Ik maak elk jaar wel goede voornemens… of eigenlijk maak ik die ook gewoon door het jaar heen. Dus waarschijnlijk niks specifieks voor het nieuwe jaar.

 

 

 

 

Comments are closed.