Het is januari en dat houdt in dat er bij veel winkels al sale is. Ik heb dan ook al leuke sale shoplogs voorbij zien komen. Ik heb zelf nog niet echt de tijd gehad om naar de stad te gaan om heerlijk te sale shoppen.

Wel even vluchtig door de stad gelopen en toch een paar aankopen, niet allemaal in de sale, gedaan.

 

Ruim een week geleden had ik even een ochtendje vrij. Papa ging met de kinderen eropuit dus ik snel even de stad in. Ik had wat kleine dingetjes nodig. Ik koos voor Venlo, omdat hier ook een Primark ligt.

 

Bij Primark kocht ik voor mezelf een vest. Het was in de sale voor 3 euro. Verder voor de kleine man een stoere trui. Ook 3 euro. En ik kocht nog een witte top. Ik draag ze vaak ergens onder en bij Primark kosten ze maar 1,50

 

 

 

 

 

Ik kwam voorbij Name-it en liep even naar binnen. Ik zag daar deze stoer blouse voor onze bijna 3 jarige. Leuk voor zijn verjaardag. De blouse was nu 9,95. (De broek op de foto is van primark 8euro. Helaas moet ik deze broek ruilen omdat de broek niet verstelbaar is en daarom te breed in de taille)

 

Afgelopen week was ik even in Roermond.

Ook daar kocht ik nog wat kleding. Dochterlief is goed aan het groeien dus ze kon wel wat nieuw ondergoed gebruiken. Bij Wibra kocht ik twee leuke hemdjes (de rechtse twee op de foto). Niet in de sale, 2,99 per stuk. De onderbroekjes vond ik erg wijd bij de benen dus deze kocht ik er niet bij. Bij Zeeman was sale en daar kocht ik nog twee witte hemdjes voor 1,50 per stuk. De onderbroekjes van Zeeman passen dochterlief wel prima. De twee broekjes van Frozen nu voor 2,00 en de 2 broekjes met paarse vlekjes waren 1,50

 

Verder bij de Lady Sting dit leuke rokje gescoord voor maar 5euro. Of beter gezegd, gekregen van mijn schoonmoeder. Altijd lief.

De groene top kocht ik trouwens bij New Yorker in Venlo. Voor maar 1 euro. Leuk afgewerkt met kant waardoor je hem ook leuk ergens onder kan dragen. Deze zelfde top kocht ik ook nog in het zwart, maar heb ik inmiddels al aan gehad. De zwarte was niet in de sale, maar nog steeds goedkoop, 3,99.

 

Ik heb dus toch al een paar leuke items kunnen kopen in de sale. Ik hoop na de verhuizing nog eens uitgebreid een rondje stad te kunnen doen.

 

 

Heb jij al sale shoppen gedaan?

 

Comments are closed.