We wonen nu ruim 6 weken in onze nieuwe woning. Het bevalt goed. We genieten van de ruimte en alles is zo goed als af. Op wat kleine dingen na.
Maar dan hebben we nog de tuin. Deze is groter dan onze oude tuin. We hebben nu geluk, een tuin van 26 meter lang en zo’n 12 meter breed. Wat willen we nog meer? Precies, een gezellige tuin!

 

Onze tuin is nog wat kaal. Inmiddels staat wel het speeltoestel en een kleine trampoline voor de kinderen in de tuin, maar er mogen nog wel wat mooie bloemen, planten en verlichting komen.

Maar ik wil graag nog meer aankleding. En het begin met deze aankleding is gemaakt. We hebben namelijk een heerlijke hangstoel mogen ontvangen van tropilex. Een hangstoel bestaande uit vrolijke kleuren. Want ja, dat ziet er natuurlijk meteen beter uit in onze (nog) kale tuin.

 

De hangstoel bestaat uit stevig stof (Het is gemaakt van 65% polyester en 35% katoen, een milieuvriendelijke en snel drogende hangstoel )en is bevestigd aan een houten stok met stevige touwen. Wij hebben onze hangstoel aan de balk van het kindertoestel opgehangen. Daar was nog voldoende plek en komt met mooie dagen ook een heerlijk zonnetje. Ik kijk nu al uit naar het mooie weer. De kinderen spelend en ik heerlijk in de hangstoel. Natuurlijk hebben we hem al even getest. Ook door vriendlief is de hangstoel meer dan goed gekeurd.

 

Een hangstoel is gewoon ideaal omdat ze minder plaats in neemt dan een hangmat. We kunnen de hangstoel ook nog altijd verplaatsen naar onze overkapping. We hoeven immers maar een vestigingshaak te maken en kunnen op deze manier de hangstoel eenvoudig verplaatsen.

 

Wil je liever echt liggen? Dan is er nog genoeg andere keuze. Zo kun je ook een echte hangmat kopen. Een hangmat kun je tussen 2 bomen ophangen, maar wanneer je die niet hebt, kun je natuurlijk ook een standaard kopen waar je de hangmat aan ophangt.

 

Overigens heb je ook voor een hangstoel een standaard, maar het is natuurlijk veel leuker, zoals wij het gedaan hebben, dat je hem buiten ergens aan bevestigd. Dus wij zeggen, kom maar op met dat mooie weer, zodat wij heerlijk kunnen gaan luieren in onze nieuwe, comfortabele hangstoel van het merk Tropilex. Tropisch en relaxen maar.

 

 

 

Comments are closed.