Vandaag is alweer de laatste dag van maart. De maand waarin we de winter gedag zeiden en de lente van start is gegaan. En lente dagen hebben we zeker al gehad, wat is dat genieten. Het was een fijne maand met goed nieuws. Waarom? Dat vertel ik jullie in deze blogpost.

Carnaval
De maand startte met carnaval in Midden-Limburg. Ik schreef al kort een kletsblog over deze dagen. We vierden het niet uitgebreid, maar genoten toch van 2 feestdagen. De rest van de carnavalsvakantie bleef rustig. Een dagje speeltuin met een vriendin en haar kinderen en thuis wat rommelen in huis.
Maar deze vakantie eindigde ontzettend leuk. Vriendlief en ik hadden een date night inclusief overnachting.

I-phone
Dit was ook de maand waarin ik mijn telefoon gebruik minderde. En nog steeds is dit het geval. Gewon 1/3 per dag minder telefoon gebruik! En het bevalt me eigenlijk wel goed zo. Ook vriendlief heeft geluk, zijn I-phone is niet meer gevallen.

Wat nog meer?
In maart is ook weer onze seizoens plek van start gegaan. De caravan staat weer op zijn plek. En we hebben er ook al gelogeerd, genoten van de zon en gebruik gemaakt van het zwembad. We duimen weer voor een prachtig seizoen.

Deze maand vierden we ook nog de verjaardag van ons neefje en mijn moeder. Altijd gezellig. Een extra feestje deze maand, vriendlief zijn broertje, wonend in Amerika, kwam een weekje langs. Bij zijn aankomst hebben we samen gegeten en vanavond zijn week samen afgesloten door weer samen te eten.

Werk
Op werkgebied was het een fijne maand, met goed nieuws. Ik maakte afgelopen schooljaar de keuze om mijn vaste contract in het speciaal onderwijs op te zeggen. En koos weer voor regulier onderwijs. En ik heb te horen gekregen dat ik mag blijven, een vaste aanstelling is toch wel prettig. Ik praat jullie binnenkort helemaal bij.

Verder ging ik met mijn collega’s een hapje eten bij de pannenkoekenbakker. Gewoon voor de gezelligheid.

Omdenken
Bijna vergeten. Samen met een vriendin ben ik nog naar het theater geweest. Na de voorstelling van omdenken. Lastige kinderen? Heb jij even geluk! Een fijne avond, mooie voorstelling. Avondjes die ik eigenlijk veel vaker zou moeten doen.

Blog
Het blijft me verbazen dat mijn blogpost over de etagère nog steeds zo vaak bezocht wordt. En er waren weer wat meer bezoekers dan in februari. Dus prima. We gaan gewoon door met hobby bloggen.

Op naar april!


Comments are closed.