Rond de middag komt Sint en zijn pieten weer aan in Nederland. In deze ietwat vreemde tijd toch leuk dat dit feest door kan gaan. Natuurlijk wel anders dan anders, maar dat mag de pret niet drukken! Hier thuis hebben we er in ieder geval zin in. Spiekpietje hangt al voor het raam en de jongste loopt al twee dagen rond in zijn pietenpakje, heerlijke tijd van het jaar.

En om dit allemaal te vieren hebben we voor jou vandaag een super bloghop! Hop je met ons mee?

Bloghop
Het is alweer even geleden dat ik mee deed aan een bloghop, maar leuk is het zeker. Op deze manier kunnen de lezers van de ene naar de andere blog hoppen. Wie weet leer je wel leuke nieuwe blogs kennen. En Sinterklaas is natuurlijk een feest met cadeautjes dus ook dat is geregeld bij deze Sinterklaas bloghop. Er doen 39 bloggers mee dus 39 keer kans op een mooie Sinterklaas prijs!

 

Voorganger

Misschien kom je hier wel terecht via mamaliefde. Mamaliefde is een blog waar je elke dag wel wat te lezen hebt. Zoals de naam al zegt, gaat deze blog vooral over het moederschap, tips, uitjes, reviews, vakanties…. Er valt echt meer dan genoeg te lezen op deze blog. Ook als juf kom ik geregeld op haar blog, want ook voor knutsel ideetjes kun je bij haar terecht.

Ze geeft een spelletje weg, met al dat thuisblijven dus een ontzettend leuke en handige prijs.

Byjon

Mocht je mij nog niet kennen, dan even in het kort… Ik ben een moeder van 2 kinderen. En jaja, in 2021 ga ik trouwen met de vader van onze kinderen. Naast mijn lieve gezin werk ik drie dagen als leerkracht. En sinds 3 jaar doe ik dit in groep 1/2. Ik geniet van mijn werk. Dan is er nog mijn blog. Ik blog al een hele tijd, maar heb geen regelmaat. Ik blog puur als hobby. Ik blijf het leuk vinden om te doen. Mijn blogs zijn vooral gericht op gezinnen. Creabea, uitjes, moederschap, maar nu komen er ook wat trouwblogs online.

Ook bij mij valt er een prijs te winnen. Ik heb namelijk een knutselset van ses om weg te geven. Je kan de eerste letter van je naam helemaal zelf maken mét licht erbij.

Wil je niet wachten of je deze set gewonnen hebt? Dan kun je hem hier kopen.

  • Wil je deze set winnen? Dat kan, je kan meedoen tot zondag 22 november. Daarna maak ik de winnaar bekend.

    Om deel te nemen laat je hier een berichtje achter met een geldig mailadres. Laat je even weten voor wie je mee doet?
  • Ik zou het erg waarderen als je dit bericht op facebook een like geeft of even een reactie achter laat.

En hop maar door.

En dan mag je verder naar MamaScrapelle. Erg leuk, ook een moeder en werkend in het onderwijs. Net als ik is ze kleuterjuf. En wat nog leuker is, ze heeft veel recensies van boeken. Als moeder en juf, zoals mijn vaste lezers weten, ben ook ik dol op kinderboeken. Voorlezen stimuleert nu eenmaal het taalgebruik. Wist je dat kinderen die worden voorgelezen wel 1000 woorden per jaar bijleren?

Bij haar kun je dan ook een (teken)boek winnen. Wederom een super prijs.

Ik wens jullie vandaag een fijne dag met vanmiddag de intocht van Sinterklaas en natuurlijk met het lezen van al deze gezellige blogs met mooie prijzen!

GEFELICITEERD Jeanine!

Jij bent de winnaar van deze Sinterklaasbloghop 😀


Related Posts