Afgelopen twee weken hebben wij in Zeeland, Domburg doorgebracht. We hebben genoten van een heerlijke vakantie. We zijn gaan kamperen met de caravan. Dit doen we eigenlijk al een aantal jaren. Dit jaar voor het eerst tijdens de zomervakantie in Nederland. Van te voren had ik nog lichte stress.

Het weer zag er namelijk niet heel goed uit. De eerste week regen en de tweede week zon. Tja, want neem je dan allemaal mee…Gelukkig kun je in een caravan veel kleren kwijt. Ik had dus maar van alles wat mee genomen. Achteraf gezien had ik de lange broeken en truien thuis kunnen laten. Wat hebben wij een geluk gehad met het weer. Elke dag veranderde de weersvoorspelling en het werd er steeds beter op. We hebben 1 dag regen gehad en zijn toen een dagje eropuit geweest. Hier volgt nog een blogje over 😉

Verder hebben we genoten van het strand. Dit was op loopafstand van onze camping, ideaal dus. Ook zijn we naar een paar leuke dorpjes in de buurt van Domburg geweest.

Verder had de camping een binnenzwembad, waar we een paar keer zijn gaan zwemmen. Maar we zijn er veel minder geweest dan we in eerste instantie gedacht hadden.

Kortom: we hebben een fijne vakantie gehad. Daarom een paar vakantie kiekjes voor jullie…

Het strand. Zon en windje. Maar warm genoeg voor zomerkleren en zwemkleding. Ik vond het zeewater wat frisjes maar pootje baden was heerlijk.Vriendlief is de zee wel in geweest. De kinderen hebben voornamelijk in het zand gespeeld en ook af en toe pootje gebaden.

IMG_6681IMG_6680

In Domburg, maar ook in de buurt van Domburg waren leuke plaatsjes. Het plaatsje Veere was wel erg leuk. Ze hadden er een snoepwinkeltje “Oma’s snoepwinkeltje” met vele snoepjes van vroeger. Een erg schattig winkeltje.

IMG_6678

En we hebben ook heerlijk gegeten. Garnaaltjes op het grillplaatje, heerlijke hamburger met frietjes in het camping restaurant en een 12 uurtje bij de speelboerderij (hier volgt ook nog een blogje over).

IMG_6679

Thuis is de was weer gewassen en opgeruimd, de caravan geleegd en schoongemaakt. Maar we hebben in Limburg nog twee vakantie. En wat een geluk als ik naar de weersvoorspelling kijk!

Zijn jullie ook op vakantie geweest?


Related Posts